Baza sportivă Vișea

Vișea, județul Cluj

Beneficiar: Primăria Jucu
Instalații: DAS Engineering
Execuție: TCI A.G.

Suprafață desfășurată: 16000 m²
Proiectat: 2016

Faze: concept (SF), DTAC, PTh, DE, asistență tehnică
Status: în execuție

Echipa de proiectare: Adrian Pop, Alex Sabău, Oana Anghel

 

La capătul satului Vișea, primăria își dorește realizarea unei baze sportive minimale pentru evenimentele sportive ale satelor limitrofe. Intenția noastră este integrarea corpurilor construite ale bazei sportive în contextul pădurii, folosind materiale cât mai puțin invazive. Astfel, pentru zona de 'tribune' am propus un foișor acoperit, cu locuri de șezut. Atașat acesteia se află o zonă de gătit, cu nucleu de foc.  Vestiarele sunt realizate din containere, ascunse în înălțimea taluzului și acoperite cu o pergolă pe care se va dezvolta vegetație.